Välkommen till Slakthuset!


Sedan slutet av 80-talet har Slakthuset varit ett musik- och kulturhus där många musiker tagit sina första steg in i en livslång hobby, i vissa fall även till ett spännande yrke.
Sedan dess har det runnit mycket vatten under broarna och lokalerna har under årens lopp förändrats och förbättrats till det vi har idag.
Ett hus med många replokaler, studio och konsertsal.
Våra replokaler finns i olika storlekar och ibland får banden dela på ett gemensamt rum medan andra rum passar bäst för enbart ett band.
Vi har även utrustade replokaler för de band som inte ännu valt att satsa på egen utrustning eller inte vill ta den till Slakthuset.

 

När ett band vill hyra in sig på Slakthuset skrivs ett kontrakt/hyresavtal mellan parterna och kostnaden för våra replokaler varierar
beroende på storlek.
 

Vår samverkanspartner, studieförbundet NBV
(Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet) ansvarar för att ge banden möjligheter till utveckling inom olika områden som rör ett band.
All verksamhet på Slakthuset bedrivs i s k cirkelform eller som kulturarrangemang. Genom denna samverkan har vi på Slakthuset möjligheter till föreläsningar, utbildningar och ibland möjliga speltillfällen samt en förutsättning att hålla vettiga hyreskostnader.

En av flera förmåner är att band som spelar hos oss kan hyra vår turnébuss billigt, en annan att det kostnadsfritt går att använda studion,
efter en genomgång av vad som gäller där.
I konsertsalen kan du och ditt band förbereda er för en kommande spelning.
Repa direkt på en konsertscen och finslipa det som inte kan göras i replokalen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now