Typ en Festival 2014

Nu finns hela kvällens scenschema.

Mer info!

TYP EN FESTIVAL FÖR 8:E GÅNGEN!!!

För femte året i rad arrangerar Föreningen UNG KRAFT festivalen. Förra årets festival genomfördes i delvis regn men det hindrade inte närmare 4 500 besökare att delta. 

I år står vi inför några förändringar, festivalen pågår under en dag men har en tidigare starttid. Redan kl. 12 slår vi upp portarna. Två scener (den gamla teaterscenen och en mobilscen) kommer att proppas fulla med artister av olika slag. Vi flyttar ut hela festivalen i parken på Träffen. 

Typ en Festival är ett drogfritt evenemang som är gratis för besökare och är öppet för alla åldrar. Den primära målgruppen är ungdomar 14-19 år men ALLA är välkomna.

I förarbetet och under festivalen får vi hjälp av en mängd olika personer, därav ett stort antal ungdomar. Alla arbetar inom olika arbetsgrupper med specifika uppgifter. Utan dessa volontärer skulle det inte bli någon festival. Vill du arbeta som volontär är du mer än varmt välkommen att höra av dig. Vi behöver alltid några till för att festivalen ska bli så bra som det är möjligt. Anmäl dig nu i formuläret nedan!

För att lyckas göra en festivalen i den här storleken behöver vi stöd utifrån i form av olika resurser. Vi vill passa på att tacka alla sponsorer, samarbetspartners och våra hjältar som gör det möjligt.

Dela denna sida